Sportske vijesti

Na nogometnom igralištu u Pitomači odigran je jubilarni 10. humanitarni malonogometni turnir na kojem je nastupilo 10 ekipa.

Sportaši općine Pitomača, u sklopu Dana općine, posjetiteljima su na glavnom trgu, Trgu kralja Tomislava,  demonstrirali svoje sportove. Moglo se vidjeti kako se trenira

Centar za obitelj Pitomača i Športska zajednica Općine Pitomača u sklopu Dana općine Pitomača organizirali su Obiteljske igre. Igre, koje je otvorio načelnik Općine Pitomača Željko Grgačić, su bile zamišljene kao natjecanje između roditelja i djece raznih uzrasta.

U nedjelju 6. srpnja 2014. godine na nogometnom igralištu u Pitomači s početkom u 9,00 sati organizira se deseti po redu humanitarni malonogometni turnir. Organizatori turnira su...

Predivno sunčano subotnje poslijepodne u Pitomači, ugostilo je haklere i ljubitelje ulične košarke. Na vanjskom košarkaškom igralištu kod stadiona NK Pitomača odigran je drugi „Pitomača Streetball 2014.“.

Program srijedom za Vidovo 2014. započeo je u prijepodnevnim satima u Sedlarici izviđačkim igrama, a nastavio se u poslijepodnevnim satima utakmicom U-8 momčadi između ekipe „Pilići“ NK Pitomača i „Zagića“, ekipe Dinamo Zagreba.

RUKOMET
Seniorke ŽRK „Pitomača“ slavile su u 11. kolu II. Hrvatske rukometne lige sjever. Gostovale su u Ivancu gdje su pobjedile istoimenog domaćina sa 34:26. Najefikasnije u redovima pitomačanki bile su Ines Kožarić sa 15 i Tamara Štefanec sa 12 golova. U sljedećem kolu, seniorke ŽRK „Pitomača“, na svom će parketu dočekati ŽRK Dardu.

  • Najnovije vijesti
  • Najčitanije vijesti

Has no connect to show!

Has no connect to show!