Sportske vijesti

U subotu 27. prosinca 2014. godine odigrat će se četvrtfinalne utakmice seniora u sklopu Zimskog malonogometnog turnira "Nikola Nemčević" Pitomača 2014./2015 i to po sljedećem rasporedu:

U Rijeci je 20. prosinca 2014. godine održano Prvenstvo Hrvatske u katama za kadete, juniore i mlađe seniore. Karate klub Pitomača sudjelovao je sa 4 natjecatelja i 1 ekipom.

Seniorska ekipa ŽRK «Pitomača» ove subote, na gostovanju u Dardi, u utakmici 10. prvenstvenog kola II. HRL sjever, upisala je uvjerljivu pobjedu nad istoimenom ekipom domaćina...

Seniorska ekipa ŽRK «Pitomača» ove subote sigurnom pobjedom nad rukometašicama ŽRK «Mlinar» Križevci od 35:25 (20:11) zaključila je prvi dio natjecanja u II. HRL sjever.

U organizaciji Nogometnog kluba Pitomača i ove godine organizira se Zimski malonogometni turnir Pitomača 2014./2015. Ovogodišnji turnir nazvan je po bivšem predsjedniku i članu Uprave Nogometnog kluba Pitomača pokojnom Nikoli Nemčeviću.

U Društvenom domu Greda u Pitomači održana je redovna izborna skupština Zajednice športskih ribolovnih klubova Općine Pitomača.

Seniorska ekipa ŽRK «Pitomača» ove subote, na domaćem terenu, u utakmici 9. kola II. HRL sjever, upisala je neočekivan poraz od druge ekipe prvoligaša ŽRK «Osijek».

  • Najnovije vijesti
  • Najčitanije vijesti

Has no connect to show!

Has no connect to show!