Sportske vijesti

U nedjelju 01. veljače odigrane su utakmice po skupinama ulica i mjesta općine Pitomača, a rezultati su slijedeći:

Nakon zimske pauze, s pripremama za nastavak sezone i natjecanja u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, započela je seniorska momčad NK Pitomače.

Zimski malonogometni turnir ulica i mjesta općine Pitomača organizira NK "Pitomača" pod pokroviteljstvom Općine Pitomača u sportskoj dvorani Osnovne škole Petra Preradovića Pitomača.

Donosimo Vam rezultate odigranog prvog vikenda Zimskog malonogometnog turnira ulica i mjesta općine Pitomača.

Završeno je 10. Općinsko klupsko prvenstvo u malom nogometu. Pobjednik je, po 9.put zaredom, Croatia iz Grabrovnice. Croatia je u finalu pobijedila Podravec iz Dinjevca sa 3:1. Treće mjesto na Općinskom klupskom prvenstvu osvojila je Pitomača pobjedom 5:0 nad Turnašicom.

Powerlifting klub Maksimum iz Pitomače na III. Državnom prvenstvu u Powerliftingu koji se održao 24.01.2015. godine u Sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić u Virovitici ostvario ogroman uspjeh.

U Križu u Zagrebačkoj županiji, održan je 6. zimski kup u brzom spajanju usisnog voda u organizaciji DVD-a Johovec. Na njemu su nastupile i dvije ekipe DVD-a Turnašica, u muškoj A i muškoj B konkurenciji.

  • Najnovije vijesti
  • Najčitanije vijesti

Predavanje "Od Josepha Haydna do ...

23.05.2018. Predavanje "Od Josepha ...

U domu kulture u Pitomači održate ...

U ponedeljak, 28.05.2018. godine u ...

Predavanje "Od Josepha Haydna do ...

23.05.2018. Predavanje "Od Josepha ...

U domu kulture u Pitomači održate ...

U ponedeljak, 28.05.2018. godine u ...