Vijesti

Učenici Osnovne škole Petra Preradovića iz Pitomače u školsko-sportskoj dvorani organizirali su druženje i zabavu pod maskama. Kreativni osnovnoškolci pokazali su brojne maske; od različitih junaka s filmskog platna pa sve do princeza, kauboja, glavnih junaka iz knjiga te vlastitih kreacija maski.

Udruga Čuvarice kulturne baštine iz Kladara organizirala je maskiran povorku od najmlađih mještana pa sve do onih malo „manje starih“.

Savjetodavna služba i Mjesni odbor Velika Črešnjevica pozivaju poljoprivrednike na edukaciju i predavanje sa slijedećim temama: Višestruka sukladnost i Integrirana proizvodnja, predavač: dipl.ing. Marijan Lincmajer, te predstavljanje hibrida, predavač: dipl,ing. Mario Čevizović.

Skela “Križnica” od jutros ponovno plovi za prekodravsko naselje Križnica po zadanom rasporedu. Zbog visokog vodostaja rijeke Drave, skela nije plovila od prošlog četvrtka. Vodostaj rijeke Drave je u padu, a skelari su izvijestili načelnika Općine Pitomača Željka Grgačića da je do najvećeg pada došlo noćas, kada se Drava „spustila“ gotovo za metar.

Hrvatska turistička zajednica nastavlja sa dodjeljivanjem bespovratnih sredstava programima na turistički nerazvijenim područjima (pretežiti dio kontinentalne Hrvatske i dalmatinska zagora) s ciljem unapređenja proizvoda, stvaranja prepoznatljivog imidža hrvatskog turizma i zemlje u cjelini, te obogaćivanja ponude u pred i posezoni.

Neke Hrvatske regije i mjesta uz rijeke trpe veliku štetu zbog poplava koje se ovih dana događaju.

  • Najnovije vijesti
  • Najčitanije vijesti

Has no connect to show!

Has no connect to show!

Tko je online

Imamo 97 gostiju i nema članova online