Vijesti

Delegacija Općine Pitomača na čelu sa načelnikom  Željkom Grgačićem, 19.ožujka na sam dan rođenja Petra Preradovića, posjetila je pjesnikov grob na Mirogoju te položila cvijeće i vijenac.

Stručni savjet glazbenog festivala „Pjesme Podravine i Podravlja“  u sastavu: Branko Uvodić, Željen Klašterka, Željko Kovačić, Branko Meglajec, Hrvoje Hegedušić, Ksenija Erker, Siniša Leopold, Vesna Bedeković i Zlatko Turkalj, u četvrtak je u restoranu Zlatni Klas u Otrovancu, preslušao i ocijenio sve pjesme pristigle na ovogodišnji natječaj.

Održana je redovna godišnja skupština humanitarne udruge „Podravsko sunce“ iz Pitomače.

U Konferencijskoj dvorani Općine Pitomača održana je prezentacija "Ugovaranje proizvodnje krastavaca". Revitalizacija proizvodnje krastavaca za industrijsku preradu zajednički je projekt Virovitičko-podravske županije i tvrtke Plodovi Fructus.

Učenici Osnovne škole Petra Preradovića iz Pitomače u školsko-sportskoj dvorani organizirali su druženje i zabavu pod maskama. Kreativni osnovnoškolci pokazali su brojne maske; od različitih junaka s filmskog platna pa sve do princeza, kauboja, glavnih junaka iz knjiga te vlastitih kreacija maski.

Udruga Čuvarice kulturne baštine iz Kladara organizirala je maskiran povorku od najmlađih mještana pa sve do onih malo „manje starih“.

  • Najnovije vijesti
  • Najčitanije vijesti

OBITELJSKI SHOW „ CIRCLE OF MAGIC ...

22.04.2018. OBITELJSKI SHOW „ ...

Javni poziv za davanje potpore za ...

Općinski načelnik Općine Pitomača, ...

OBITELJSKI SHOW „ CIRCLE OF MAGIC ...

22.04.2018. OBITELJSKI SHOW „ ...

Javni poziv za davanje potpore za ...

Općinski načelnik Općine Pitomača, ...

Tko je online

Imamo 35 gostiju i nema članova online