Vijesti

Centar za obitelj Pitomača u suradnji s Općinom Pitomača organizira akciju "Uskrsna košarica". Poštovani žitelji općine Pitomača! Približava se Uskrs, najveći kršćanski blagdan. Mnoge obitelji u našem kraju i ovaj Uskrs slavit će u oskudici.

Članice udruga žena s područja općine Pitomača potpomognute udrugama žena iz Kloštra Podravskog i Ferdinandovca održale su radionicu izrada pisanica koje će se prodavati na Malom uskrsnom sajmu u Pitomači. Pisanice su izrađivale žene svih uzrasta, a meterijal za izradu osigurala je Općina Pitomača. 

Općina Pitomača, Turistička zajednica općine Pitomača i Humanitarna udruga „Podravsko sunce“ Pitomača organiziraju Mali uskrsni sajam koji će se održati u Turističkom uredu (kućici kod crkve) na Trgu Kralja Tomislava u Pitomači.

U Knjižnici i čitaonici u Pitomači održana je likovna radionica za djecu s posebnim potrebama. Djeca su ukrašavala uskrsna jaja na koja su lijepila ukrasne salvete te pisala čestitke za Uskrs.

Ministarstvo turizma temeljem provedenog javnog poziva odobrilo je za 2014. godinu ukupno 400 tisuća kuća za 23 projekta od isto tolikog broja različitih srednjih strukovnih i umjetničkih škola iz cijele Hrvatske za programe „Promocija zanimanja“ – poticanje obrazovanja kadrova u ugostiteljstvu i turizmu u 2014. godini.

Varaždinski biskup Josip Mrzljak zajedno sa župnikom župe Kozarevac Davorom Šumandlom, predvodio je misno slavlje u crkvi sv.Florijana u Grabrovnici. Pred punom crkvom, biskupa Mrzljaka su prigodnim programom pozdravili mladi Grabrovničani.

  • Najnovije vijesti
  • Najčitanije vijesti

8. MEMORIJAL DR. MARIJANA JERGOVIĆA

08.04.2018.  8. MEMORIJAL DR. ...

Liga protiva raka organizira ...

Liga protiv raka Virovitičko ...

Liga protiva raka organizira ...

Liga protiv raka Virovitičko ...

8. MEMORIJAL DR. MARIJANA JERGOVIĆA

08.04.2018.  8. MEMORIJAL DR. ...

Aktualno

Liga protiva raka organizira akciju "Budimo zajedno"
Javna rasprava - Prijedlog IV. Izmjene i dopune PPU Općine Pitomača

Tko je online

Imamo 80 gostiju i nema članova online