Vijesti

Rekreacijsko društvo Zeleno srce iz Pitomače poziva članove i zainteresirane mještane na redovnu godišnju skupštinu. Skupština će se održati u petak 28. veljače u 19 sati u restoranu Zlatni klas u Otrovancu. 

Savjetodavna služba i Mjesni odbor Turnašica pozivaju poljoprivrednike na edukaciju i predavanje sa slijedećim temama: Višestruka sukladnost i Program ruralnog razvoja za razdoblje 2014.-2020. godine, predavač: dipl.ing. Marijan Lincmajer, te predstavljanje hibrida, predavač: dipl.ing. Ksaver Grudić.

U restoranu Zlatni Klas u Otrovancu održan je radni sastanak jedinica lokalne samouprave s područja koprivničko-križevačke, bjelovarsko-bilogorske te virovitičko-podravske županije.

Pitomaču je prošlog petka posjetio EU zastupnik Davor Ivo Stier kojega su u prostorijama Općine Pitomača, u odsutnosti Općinskog načelnika Željka Grgačića, dočekali i pozdravili njegov zamjenik Ivan Erhatić, vijećnici Rikard Bakan i Tomislav Lovreković, a u funkciji domaćina i saborski zastupnik Josip Đakić.

U periodu od 24. do 26. siječnja 2014. godine u Virovitici je održan 19. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo koji je okupio 782 izlagača iz 25 zemalja svijeta, a zemlja partner bila je Kraljevina Nizozemska.

Savjetodavna služba i Udruga povrtlara i vinogradara pozivaju poljoprivrednike na edukaciju i predavanje sa slijedećim temama: Višestruka sukladnost i Program ruralnog razvoja za razdoblje 2014.-2020. godine, predavač: dipl.ing. Marijan Lincmajer, te gnojidba usjeva, predavač: dipl,ing. Darko Grgić.

  • Najnovije vijesti
  • Najčitanije vijesti

Ministar Tolušić potpisao ugovore ...

Ministar Tomislav Tolušić potpisao ...

Skela "Križnica" do daljnjeg ne ...

Zbog visokog vodostaja rijeke ...

Sa Sjevernog pola u Pitomaču ...

Hohohoooooo!!!! Općina Pitomača u ...

Božićni sajam

Pozivamo vas na božićni sajam koji ...

Nastavljen zimski malonogometni ...

U subotu 09. i nedjelju 10. ...

rukometašice ŽRK „Pitomača“ ...

Utakmicom 12. kola 1. HRL za žene, ...

PROGRAM - Vidovo 2014.

Dani pjesme, kruha i vina PITOMAČA ...

Foto: Srijeda - Drava doseže ...

U srijedu poslijepodne, Drava je u ...

Obnovljena je crkva sv.Vida

Vjernici u Pitomači dočekali su ...

Zavirite u novu Srednju školu ...

Zavirite u novu Srednju školu ...

Prvi dan škole u novoj Srednjoj ...

Počela je nastava i za ...

"Veliki skok" okupio 500-tinjak ...

Na izletištu kod dravskog mosta ...

Aktualno

Has no content to show!

Tko je online

Imamo 112 gostiju i nema članova online