Vijesti

U prostorijama Grada Virovitice, u Palači Pejačević, gradonačelnik Ivica Kirin primio je načelnike Općine Pitomača Željka Grgačića, Općine Špišić Bukovica Hrvoja Milera...

Uz brojne visoke uzvanike, danas u ponedjeljak 9.veljače 2015. je u pitomačkom Domu zdravlja svečano puštena u rad sonda za ultrazvuk srca.

Općina Pitomača, Savjetodavna služba Virovitičko-podravske županije i Mjesni odbor Stari Gradac poziva sve zainteresirane na predavanje i edukaciju 12. veljače 2015. godine (četvrtak) u 18,00 sati u Društvenom domu u Starom Gradcu.

Centar za obitelj Pitomača poziva sve ljubitelje slastica na "Valentinovsku izložbu kolača" koja će se održati 14. veljače 2015. godine u predvorju Kino sale u Pitomači s početkom u 10,00 sati.

U organizaciji Vatrogasne zajednice općine Pitomača, u sportskoj dvorani Osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači, održan je 5. Zimski kup VZO Pitomača u brzom spajanju usisnog voda. Natjecanje se izvodilo u kategorijama Muški A, Žene A, Muški B i Žene B.

Lokalna akcijska grupa “Virovitički prsten” u poslovnom prostoru Poduzetničkog inkubatora organizirala je prezentaciju portala „Burza hrane“ koji je prvi hrvatski portal kvalitetnih domaćih proizvoda...

  • Najnovije vijesti
  • Najčitanije vijesti

Has no connect to show!

Has no connect to show!

Tko je online

Imamo 90 gostiju i nema članova online