Vijesti

Svečanom sjednicom u novootvorenoj zgradi Srednje škole Stjepana Sulimanca u Pitomači obilježen je Dan Virovitičko-podravske županije, 3.rujna.

Niz uglednih društvenih i političkih imena bio je prisutan na otvorenju Srednje škole Stjepana Sulimanca u Pitomači u srijedu 3. rujna 2014. godine te na svečanoj proslavi Dana županije.

Od prvog dana rujna, Komunalno Pitomača objavilo je novi plovidbeni red skele“Križnica“ za istoimeno prekodravsko naselje.

Zbog većeg postotka sufinanciranja od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i time znatno manjeg učešća krajnjeg korisnika, između Općine Pitomača i Virovitičko-podravske županije

Zbog većeg postotka sufinanciranja od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i time znatno manjeg učešća krajnjeg korisnika, između Općine Pitomača i Virovitičko-podravske županije dogovoreno je da  natječaj za energetsku učinkovitost obiteljskih kuća, odnosno za fasade, stolariju, učinkovite plinske bojlere  i ostalo, raspiše Virovitičko-podravska županija koja spada u I. skupinu županija prema indeksu razvijenosti.

Tako je Virovitičko-podravska županija u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, 29. kolovoza ove godine raspisala natječaj za javno prikupljanje prijava za neposredno sudjelovanje Virovitičko-podravske županije u sufinanciranju programa „Poticanje mjera energetske učinkovitosti na obiteljskim kućama na području cijele virovitičko-podravske županije u 2014. godini„.

Cilj Natječaja je sufinanciranje povećanja energetske učinkovitosti obiteljskih kuća, a pravo sudjelovanja imaju fizičke osobe koje imaju prebivalište na području Virovitičko-podravske županije i koje ulažu vlastita sredstva u mjere za koje je Natječaj raspisan. Pojedina fizička osoba temeljem ovog Projekta može podnijeti samo jednu prijavu.

Ukupna raspoloživa sredstva za subvencioniranje projekata poticanja energetske učinkovitosti u obiteljskim kućama u okviru ovog Natječaja iznose 1.250.000,00 kuna, pri čemu Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sudjeluje s 1.000.000,00 kuna odnosno 80%, Virovitičko-podravska županija sa 31.250,00 kuna ili 2,5%, a s ostalih 17,5% sudjeluju vlasnici objekata.

Korisnici sredstava prema ovom Natječaju mogu ostvariti sufinanciranje od 82,5%, odnosno do maksimalnog iznosa od 61.875,00 kuna s PDV-om po obiteljskoj kući.

Rok za prijavu je 45 dana od objave natječaja odnosno do 13. listopada 2014. godine.

Više o uvjetima natječaja ovdje.

Pravilnik za provedbu Programa povećanja energetske učinkovitosti obiteljskih kuća preuzmite ovdje.

Prijavni obrazac za podnošenje zahtjeva preuzmite ovdje.

I na www.vpz.com.hr u kategoriji natječaji. 

Dan Virovitičko-podravske županije obilježava se i ove godine 3. rujna. Obilježavanje će započeti polaganjem vijenaca na Spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata

Dobrovoljno vatrogasno društvo Desno Trebarjevo pod pokroviteljstvom Sisačko-moslavačke županije organiziralo je tradicionalno međunarodno vatrogasno natjecanje, 31. "KUP POSAVINE"

  • Najnovije vijesti
  • Najčitanije vijesti

Ministar Tolušić potpisao ugovore ...

Ministar Tomislav Tolušić potpisao ...

Skela "Križnica" do daljnjeg ne ...

Zbog visokog vodostaja rijeke ...

Sa Sjevernog pola u Pitomaču ...

Hohohoooooo!!!! Općina Pitomača u ...

Božićni sajam

Pozivamo vas na božićni sajam koji ...

Nastavljen zimski malonogometni ...

U subotu 09. i nedjelju 10. ...

rukometašice ŽRK „Pitomača“ ...

Utakmicom 12. kola 1. HRL za žene, ...

PROGRAM - Vidovo 2014.

Dani pjesme, kruha i vina PITOMAČA ...

Foto: Srijeda - Drava doseže ...

U srijedu poslijepodne, Drava je u ...

Obnovljena je crkva sv.Vida

Vjernici u Pitomači dočekali su ...

Zavirite u novu Srednju školu ...

Zavirite u novu Srednju školu ...

Prvi dan škole u novoj Srednjoj ...

Počela je nastava i za ...

"Veliki skok" okupio 500-tinjak ...

Na izletištu kod dravskog mosta ...

Aktualno

Has no content to show!

Tko je online

Imamo 121 gostiju i nema članova online