Vijesti

U ponedjeljak 8.lipnja održana je svečanost otvaranja vodospreme Sedlarica te otvaranje vodovoda Dinjevac-Grabrovnica-Velika Črešnjevica-Mala Črešnjevica-Sedlarica-Turnašica. Otvorenje je održano u sklopu obilježavanja Dana općine Pitomača.

U Turnašici je u subotu 6.lipnja održan 5. vatrogasni kup “Za Štefinu”.

U Pitomači je, na lokaciji praktikuma poljoprivredne škole Stjepana Sulimanca (bivša karaula Šašnato Polje), održano 11. natjecanje orača Virovitičko-podravske županije. Natjecanje su organizirale Udruga orača Virovitičko-podravske županije i Savjetodavna služba.

Župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić, u petak 29. svibnja 2015. godine, proglasio je elementarnu nepogodu za područje cijele virovitičko-podravske županije osim grada Virovitice...

Župan Tomislav Tolušić, proglasio je u petak, 29. svibnja, elementarnu nepogodu za područje cijele Virovitičko-podravske županije, osim grada Virovitice.

Ravnateljica Agencije za mobilnost i programe EU, Antonija Gladović donijela je Odluku o dodjeli financijske potpore za projektne prijedloge u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2015. godinu, za program Erasmus+ – Ključna aktivnost 1 za područje strukovnog obrazovanja i osposobljavanja.

  • Najnovije vijesti
  • Najčitanije vijesti

Predavanje i predstavljanje ...

20.06.2018. Predavanje i ...

Predavanje i predstavljanje ...

20.06.2018. Predavanje i ...

Tko je online

Imamo 119 gostiju i nema članova online