Vijesti

U Knjižnici i čitaonici u Pitomači održana je likovna radionica za djecu s posebnim potrebama. Djeca su ukrašavala uskrsna jaja na koja su lijepila ukrasne salvete te pisala čestitke za Uskrs.

Ministarstvo turizma temeljem provedenog javnog poziva odobrilo je za 2014. godinu ukupno 400 tisuća kuća za 23 projekta od isto tolikog broja različitih srednjih strukovnih i umjetničkih škola iz cijele Hrvatske za programe „Promocija zanimanja“ – poticanje obrazovanja kadrova u ugostiteljstvu i turizmu u 2014. godini.

Varaždinski biskup Josip Mrzljak zajedno sa župnikom župe Kozarevac Davorom Šumandlom, predvodio je misno slavlje u crkvi sv.Florijana u Grabrovnici. Pred punom crkvom, biskupa Mrzljaka su prigodnim programom pozdravili mladi Grabrovničani.

Dana 27. ožujka 2014. godine u konferencijskoj sali Općine Pitomača održano je osposobljavanje – edukacija Stožera zaštite i spašavanja i Vatrogasnog zapovjedništva Općine Pitomača i Općine Špišić Bukovica.

Inicijator provođenja akcije upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica je bila Općina Pitomača u suradnji sa Zakladom Ana Rukavina. Općina Pitomača pokrenula je akciju potaknuta bolešću dvanaestogodišnje djevojčice Lorene Šegrc, učenice šestoga razreda osnovne škole Petra Preradovića iz Pitomače, oboljele od akutne leukemije, kojoj su transplatirane matične stanice spasile život.

Edukacija i predavanje za poljoprivrednike o višestrukoj sukladnosti, integriranoj proizvodnji, podnošenju zahtjeva za poticaj za 2014. godinu te predstavljanje hibrida, bile su teme predavanja Savjetodavne službe.  Predavači u  dvorani za konferencije u Općini Pitomača bili su dipl.ing. Marijan Lincmajer te dipl.ing. Mario Čevizović.

  • Najnovije vijesti
  • Najčitanije vijesti

KONTROLA PLODNOSTI TLA

Virovitičko-podravska županija je ...

PRIZNANJE OPĆINI PITOMAČA

Institut za javne financije ...

OBAVIJEST MUP-a

Ažuriranje podataka o ...

DVD TURNAŠICA OSVOJILA ZLATO U ...

  Ponosni smo na Turnašičke ...

Big jump - Veliki skok u Dravu kod ...

Na izletištu kod križničkog mosta ...

SPOMENEK NA BRITVIĆA

Poput priče otrgnute iz niske ...

PROGRAM - Vidovo 2014.

Dani pjesme, kruha i vina PITOMAČA ...

Foto: Srijeda - Drava doseže ...

U srijedu poslijepodne, Drava je u ...

Obnovljena je crkva sv.Vida

Vjernici u Pitomači dočekali su ...

Zavirite u novu Srednju školu ...

Zavirite u novu Srednju školu ...

Prvi dan škole u novoj Srednjoj ...

Počela je nastava i za ...

"Veliki skok" okupio 500-tinjak ...

Na izletištu kod dravskog mosta ...

Aktualno

LOKALNI IZBORI 2017.

Tko je online

Imamo 96 gostiju i nema članova online