Vijesti

Udruženje obrtnika općine Pitomača u suradnji s tvrtkom DRAFT organiziralo je povodom obilježavanja Dana općine u Domu kulture 10. izložbu proizvoda i usluga. Na izložbi je sudjelovalo više od 70 poduzeća i obiteljsko-poljoprivrednih gospodarstava s područja Virovitičko-podravske, Koprivničko-križevačke i Istarske županije koja su predstavila svoje proizvode i usluge.

Uz predsjednika Općinskog vijeća Općine Pitomača Rikarda Bakana i zamjenika načelnika Marina Aragovića svečanosti otvaranja nazočili su i predsjednik Udruženje obrtnika općine Pitomača Mladen Balić, direktor HGK – Županijske komore Virovitica Milan Vanđura, tajnik Obrtničke komore Virovitica Božidar Jeremić, te dopredsjednik HOK-a Darko Knežević.
(www.icv.hr, zc, Foto: Foto Begović, Zlatko Ciprijanović)

Ovim putem obavještavamo sve mještane i goste općine Pitomača da se natjecanje u guhanju paprikaša i manifestacija Veselje za pitomačane od 7 do 77, koji su se trebali održati danas, zbog loših vremenskih neprilika odgađa do daljnjeg.

Tvrtka ICC 3D d.o.o. ovim putem obaviještava sve mještane Općine Pitomača da se adulticidno tretiranje komaraca na području Općine Pitomača, koje se trebalo vršiti 12.06.2018. i 13.06.2018. godine, zbog loših vremenskih uvjeta odgađa do daljnjeg.Kontakt ICC 3D d.o.o.: 091 525 11 41

STAROGRADAČKI MAROF: U subotu 9. lipnja 2018. godine, u domaćinstvu KUD-a "Podravke" iz Starogradačkog Marofa, održana je tradicionalna 22. smotra folklora. Otvorio ju je donačelnikOpćine Pitomača Marin Aragović. Smotru su otvorili domaćini i njihovi tamburaši spletom pjesama i kola svojeg sela.

LOVCI LRUVDR "VIDRA"  ORGANIZIRALI 1. SAMOSTALNU ZLOŽBU LOVAČKIH TROFEJA I OPREME, OBILJEŽILI 20. OBLJETNICU I POSVETILI ZASTAVU

PITOMAČA: U nedjelju 10. lipnja 2018. godine, lovci Lovačko ribolovne udruge veterana domovinskog rata "Vidra" Pitomača otvorili su 1. SAMOSTALNU IZLOŽBU LOVAČKIH TROFEJA I OPREME u prostoriji šumarije u središtu Pitomače.

Tvrtka ICC 3D d.o.o. vršiti će adulticidno tretiranje komaraca na području Općine Pitomača počevši od dana 12.06.2018. godine u večernjim satima (19.00h – 22.00h) i
13.06.2018. godine u jutarnjim satima (05.00h – 07.00h) na području Križnice,
dok će se na preostalom području Općine Pitomača adulticidni tretman komaraca izvršiti 13.06.2018. godine u večernjim satima (20.00h – 24.00h).

Tretiranje će se provoditi sa zemlje. Insekticidi imaju dobro početno djelovanje i dovoljno dugo produženo djelovanje. Neznatno su opasni za čovjeka i njegovu okolinu, a u okolišu ne zaostaju jer su biorazgradivi. Insekticidi imaju odobrenje i rješenje Ministarstva Zdravlja RH.
U slučaju lošijeg vremena tretiranje se prenosi na slijedeći naredni dan bez oborina.  Napomena: Mole se pčelari da spreme pčele u košnice za vrijeme tretiranja komaraca!!!!!  Kontakt ICC 3D d.o.o.: 091 525 11 41
  • Najnovije vijesti
  • Najčitanije vijesti

Has no connect to show!

Has no connect to show!

Tko je online

Imamo 99 gostiju i nema članova online