Vijesti

U okviru provedbe EU projekta „Poboljšanje uvjeta za pružanje primarne zdravstvene zaštite u Virovitičko-podravskoj županiji“, župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović, potpisao je prošloga tjedna ugovore o izvođenju radova na sedam ambulanti Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije, među kojima se nalazi i pitomačka, u kojoj će se ugraditi vertikalno podizna platforma.

Prošlog je utorka u Dječjem vrtiću „Potočnica“ održan međužupanijski stručni skup odgojitelja predškolskih ustanova Brodsko-posavske, Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske i Vukovarsko-srijemske županije.

U sklopu svečane sjednice skupštine Virovitičko-podravske županije, župan Igor Andrović i predsjednik Županijske skupštine Miran Janečić, uručili su zaslužnim građanima, tvrtkama i institucijama, koji su svojim radom, trudom i zalaganjem obilježili proteklu godinu javna županijska priznanja.

U povodu Dana Virovitičko-podravske županije, pod pokroviteljstvom županije i Župana Igora Androvića, maratonci Udruge „Glasnici istine“ otrčali su 4. po redu ultramaraton Virovitičko-podravskom županijom, od Kladara do Stare Jošava, u dužini od 86 kilometara.

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike donijelo je Odluku o financiranju projekta “Izgradnja reciklažnog dvorišta u Općini Pitomača” prijavljenog na Poziv na dostavu projektnih prijedloga Građenje reciklažnih dvorišta u sklopu OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Specifični cilj 6i 1 – Smanjena količina otpada koji se odlaže na odlagališta.

Na temelju članka 10. stavak 5. i 6. Zakona o savjetima mladih («Narodne novine», broj 41/14, Jedinstveni upravni odjel Općine Pitomača objavljuje izvješće o provjeri formalnih uvjeta kandidatura za članove i zamjenike članova Savjeta mladih

  • Najnovije vijesti
  • Najčitanije vijesti

Obilježena 26. godišnjica ...

Prošlog petka na prostoru ...

ODLUKA O IZBORU ČLANOVA SAVJETA ...

Na temelju članka 9. Zakona o ...

“Put od slikovnice do knjige” ...

Projekt „Put od slikovnice do ...

4. HNL BJ-KC-VT: Neriješeno u ...

Nogometaši NK Pitomača su u 4. ...

RUKOMETAŠICE PITOMAČE ODIGRALE SU ...

Rukometašice ŽRK „Pitomača“ ...

Do kraja ove godine uredit će se ...

U okviru provedbe EU projekta ...

PROGRAM - Vidovo 2014.

Dani pjesme, kruha i vina PITOMAČA ...

Foto: Srijeda - Drava doseže ...

U srijedu poslijepodne, Drava je u ...

Obnovljena je crkva sv.Vida

Vjernici u Pitomači dočekali su ...

Zavirite u novu Srednju školu ...

Zavirite u novu Srednju školu ...

Prvi dan škole u novoj Srednjoj ...

Počela je nastava i za ...

"Veliki skok" okupio 500-tinjak ...

Na izletištu kod dravskog mosta ...

Aktualno

Has no content to show!

Tko je online

Imamo 54 gostiju i nema članova online