U suradnji s Općinom Pitomača, stručni tim Podravke d.d. održao je 02.03.2018. godine s početkom u 18.00 sati u Društvenom domu u Starom Gradcu predstavljanje programa kojim su prezentirane mogućnosti otkupa ugovaranja proizvodnje voća, povrća i žitarica poljoprivrednih zadruga, OPG-a i pojedinaca za potrebe industrijske prerade u razdoblju od 2018. do 2022. godine.

Za prisutnih tridesetak zainteresiranih proizvođača s područja općine Pitomače predstavljanje je otvorio zamjenik načelnika Marin Aragović u ime Općine Pitomača, a Zdravko Dimač, direktor Sektora poljoprivrede i kooperacije, u ime Podravke d.d.
Zdravko Dimač uputio je sve prisutne u mjere kojima Podravka nastoji poduprijeti poljoprivrednu proizvodnju te je predstavljen cjelokupni program Podravke d.d. namijenjen poljoprivrednim proizvođačima. Program je usmjeren za domaće potrebe uzgoja voća, povrća i žitarica, te osiguravanjem otkupnih ugovora prema unaprijed zajamčenim cijenama čime se postiže garancija i okosnica buduće planirane proizvodnje.

Posebnost koju će Podravka d.d. osigurati proizvođačima s kojima će sklopiti ugovor sastojati će se od stručne pomoći za vrijeme poljoprivredne proizvodnje (edukacija, osiguranje repromaterijala te nadzor proizvodnje kroz sve ciklusa uzgoja i kvalitete samog konačnog proizvoda).

Predstavljanje programa završilo je raspravom za sve prisutne čime je ostvarena svrha budući da je uspostavljena suradnja lokalnih proizvođača i stručnog tima Podravke d.d.

  • Najnovije vijesti
  • Najčitanije vijesti

8. MEMORIJAL DR. MARIJANA JERGOVIĆA

08.04.2018.  8. MEMORIJAL DR. ...

Liga protiva raka organizira ...

Liga protiv raka Virovitičko ...

Liga protiva raka organizira ...

Liga protiv raka Virovitičko ...

8. MEMORIJAL DR. MARIJANA JERGOVIĆA

08.04.2018.  8. MEMORIJAL DR. ...

Aktualno

Liga protiva raka organizira akciju "Budimo zajedno"
Javna rasprava - Prijedlog IV. Izmjene i dopune PPU Općine Pitomača

Tko je online

Imamo 83 gostiju i nema članova online