U utakmici 11. kola 1. HRL za žene, odigranoj u subotnje predvečerje u Pitomači, rukometašice ŽRK „Pitomača“ upisale su treću prvenstvenu pobjedu nad rukometašicama ŽRK „Dugo Selo 55“ rezultatom 36:31 (20:15). Utakmicu u kojoj je domaćima pobjeda značila održanje priključka sa ostatkom prvoligaške karavane, bolje su otvorile domaće rukometašice i ubrzo stvorile prednost od tri pogotka, koja je do poluvremena narasla na +5. Nakon što su gošće nastavak otvorile sa dva gola, utakmica se igrala gol za gol do sredine poluvremena (29:26), kad Pitomačanke serijom od četiri uzastopna gola rješavaju utakmicu (33:26). Do kraja susreta gošće su sa tri uzastopna gola u posljednje dvije minute samo uspjele ublažiti poraz. Sa dovoljno raspoloženih pojedinki i pristupom koji su pokazale, pobjeda Pitomačanki nije bila upitna niti u jednom trenutku utakmice. Kod Pitomačanki ponovno je odlično branila Jug (15 obrana), a efikasnošću su odskočile Kožarić i Šandor sa 8 te Štefanec i Mioč sa 7 postignutih pogodaka, a svoj doprinos pobjedi dale su i Rajnović, Pavlović, Kožnjak 4, Ćurić, Brlas, Đud 2 i Magić. U idućem, 12. kolu, posljednjem kolu koje će se igrati ove godine, Pitomačanke gostuju u Zagrebu kod rukometašica RK „Lokomotiva“.

Dan ranije, u Varaždinu, održan je ždrijeb prednatjecanja za završnicu (1/8 finala) Hrvatskog rukometnog kupa, koji je Pitomačankama donio gostovanje u Čakovcu kod prvoligašica ŽRK „Zrinski“ u vremenu između 12. i 14. prosinca ove godine. 

U subotu, u isto vrijeme kad i u Pitomači, u Ivancu, u sklopu odigravanja 9. kola 3. HRL sjever, druga ekipa ŽRK „Pitomača“ gostovala je kod rukometašica istoimenog domaćina te je poražena visokim rezultatom 49:22 (26:11). Pitomačanke u oslabljenom sastavu, bez izmjene i s isključenim vratarem (13. minuta) nisu niti mogle očekivati bolji rezultat. Iduće nedjelje, Pitomačanke gostuju u Ludbregu u odgođenoj utakmici 7. kola, što će im biti i posljednji nastup u jesenskom dijelu prvenstvenog natjecanja.


  • Najnovije vijesti
  • Najčitanije vijesti

8. MEMORIJAL DR. MARIJANA JERGOVIĆA

08.04.2018.  8. MEMORIJAL DR. ...

Liga protiva raka organizira ...

Liga protiv raka Virovitičko ...

Liga protiva raka organizira ...

Liga protiv raka Virovitičko ...

8. MEMORIJAL DR. MARIJANA JERGOVIĆA

08.04.2018.  8. MEMORIJAL DR. ...

Aktualno

Liga protiva raka organizira akciju "Budimo zajedno"
Javna rasprava - Prijedlog IV. Izmjene i dopune PPU Općine Pitomača

Tko je online

Imamo 62 gostiju i nema članova online