Pitomački nogometaši su nakon jednomjesečne stanke, 17. srpnja krenuli u pripreme za novu sezonu u IV. Hrvatskoj nogometnoj ligi BJ-KC-VT (dosadašnja MŽNL BJ-KC-VT).

I ove sezone kao i prethodne uprava kluba na čelu s predsjednikom  Denisom Nemčević pred trenera Antona Pranjića postavila je cilj, a to je plasman među prve tri ekipe lige. Trener Pranjić više neće moći računati na Herenta koji je otišao u Mladost iz Kloštra Podravskog, a ni Begovića koji će propustiti jesenski dio sezone zbog ozljede koljena, a njegov povratak se očekuje u proljetnom dijelu prvenstva. Ekipi je priključeno nekoliko perspektivnih juniora, te Jularić, Pintarić, Škaro i Komar iz Virovitice i povratnik nakon ozljede koljena Paradinović. U pripremnom razdoblju trener Pranjić dogovorio je 9 utakmica, od kojih su odigrane već 4.

Prvu utakmicu, već treći dan priprema pitomačani su na svojem terenu ugostili novog županijskog prvoligaša Koprivničko-križevačke županije, ekipu NK Ferinandovac te upisali pobjedu 2:0. Strijelci za Pitomaču su bili Škaro i Presečan.

U drugoj utakmici bolji od nogometaša Pitomače su bili nogometaši Virovitice upisavši pobjedu 2:0.

U trećoj utakmici uslijedilo je prvo gostovanje i to kod NK Omladinac u Koriji, gdje su pitomačani golovima Jakupeca i Košića upisali pobjedu 2:0.

U subotu su nogometaši Pitomače, u četvrtoj pripremnoj utakmici, ugostili aktualne prvake 1. županijske nogometne lige Virovitičko-podravske županije, ekipu Suhopolja, te ostvarili 3. pripremnu pobjedu rezultatom 1:0. Gol za pobjedu postigao je Presečan.

U sljedećoj utakmici u srijedu pitomačani dočekuju novog četvrtoligaša, NK Mladost Kloštar Podravski, dok u subotu dolazi ekipa NK Bjelovar. Obje utakmice će se igrati u 18 sati na Stadionu NK Pitomače.

  • Najnovije vijesti
  • Najčitanije vijesti

8. MEMORIJAL DR. MARIJANA JERGOVIĆA

08.04.2018.  8. MEMORIJAL DR. ...

Liga protiva raka organizira ...

Liga protiv raka Virovitičko ...

Liga protiva raka organizira ...

Liga protiv raka Virovitičko ...

8. MEMORIJAL DR. MARIJANA JERGOVIĆA

08.04.2018.  8. MEMORIJAL DR. ...

Aktualno

Liga protiva raka organizira akciju "Budimo zajedno"
Javna rasprava - Prijedlog IV. Izmjene i dopune PPU Općine Pitomača

Tko je online

Imamo 67 gostiju i nema članova online