Pitomački nogometaši su nakon jednomjesečne stanke, 17. srpnja krenuli u pripreme za novu sezonu u IV. Hrvatskoj nogometnoj ligi BJ-KC-VT (dosadašnja MŽNL BJ-KC-VT).

I ove sezone kao i prethodne uprava kluba na čelu s predsjednikom  Denisom Nemčević pred trenera Antona Pranjića postavila je cilj, a to je plasman među prve tri ekipe lige. Trener Pranjić više neće moći računati na Herenta koji je otišao u Mladost iz Kloštra Podravskog, a ni Begovića koji će propustiti jesenski dio sezone zbog ozljede koljena, a njegov povratak se očekuje u proljetnom dijelu prvenstva. Ekipi je priključeno nekoliko perspektivnih juniora, te Jularić, Pintarić, Škaro i Komar iz Virovitice i povratnik nakon ozljede koljena Paradinović. U pripremnom razdoblju trener Pranjić dogovorio je 9 utakmica, od kojih su odigrane već 4.

Prvu utakmicu, već treći dan priprema pitomačani su na svojem terenu ugostili novog županijskog prvoligaša Koprivničko-križevačke županije, ekipu NK Ferinandovac te upisali pobjedu 2:0. Strijelci za Pitomaču su bili Škaro i Presečan.

U drugoj utakmici bolji od nogometaša Pitomače su bili nogometaši Virovitice upisavši pobjedu 2:0.

U trećoj utakmici uslijedilo je prvo gostovanje i to kod NK Omladinac u Koriji, gdje su pitomačani golovima Jakupeca i Košića upisali pobjedu 2:0.

U subotu su nogometaši Pitomače, u četvrtoj pripremnoj utakmici, ugostili aktualne prvake 1. županijske nogometne lige Virovitičko-podravske županije, ekipu Suhopolja, te ostvarili 3. pripremnu pobjedu rezultatom 1:0. Gol za pobjedu postigao je Presečan.

U sljedećoj utakmici u srijedu pitomačani dočekuju novog četvrtoligaša, NK Mladost Kloštar Podravski, dok u subotu dolazi ekipa NK Bjelovar. Obje utakmice će se igrati u 18 sati na Stadionu NK Pitomače.

  • Najnovije vijesti
  • Najčitanije vijesti

Has no connect to show!

Has no connect to show!