U 24. kolu MŽNL BJ-KC-VT sedma uzastopna pobjeda u prvenstvu NK Pitomača na domaćem terenu protiv ekipe NK Papuk iz Orahovice rezultatom 5:1.

Pitomačani su već u prvom poluvrijemenu riješili pitanje pobjednika kada su gostima zabili 4 gola. Prvo je Filipović na Herentovu loptu s očima u situaciji jedan na jedan s golmanom lob udarcem pogodio za 1:0. Na 2:0 gosti pogađaju u vlastitu mrežu mrežu da bi na 3:0 Herent,  bez šansi ostavio gostujućeg vratara, iz jedanaesterca, kojeg je izborio Jendrašić. Za 4:0 Košić skida paučinu sa gostujućeg gola na asistenciju Filipovića nakon lijepo odigrane akcije domaćih. U drugom poluvrijemenu Filipović ponovo gura Košića u situaciju jedan na jedan s golmanom te isti špicom pogađa za nedostižnih 5:0. Gosti u zadnjoj minuti uspijevaju zabiti počasni gol za konačnih 5:1. Ovom pobjedom pitomačani su se bodovno izjednačili na vrhu sa Tehničarom iz Cvetkovca i Garićem iz Garešnice te u slučaju dvije pobjede iz preostala dva kola, pitomačani bi sigurno postali prvaci MŽNL BJ-KC-VT bez obzira na rezultate Garića i Tehničara koji zadnje kolo gostuje u Pitomači.

A kako bi se naši nogometaši na gostovanju u Križevcima, u sklopu pretposljednjeg 25. kola MŽNL BJ-KC-VT,  osjećali kao kod kuće te kako bi ostvarili još jednu pobjedu ponovno se pobrinuo predsjednik kluba NK Pitomača Denis Nemčević koji je organizirao autobus za sve zainteresirane navijače. Polazak za Križevce je u subotu, 27.05.2017. u 16.00 sati sa parkirališta na igralištu NK Pitomača. Odlazak na gostovanje za sve navijače je BESPLATAN.

  • Najnovije vijesti
  • Najčitanije vijesti

Predavanje "Od Josepha Haydna do ...

23.05.2018. Predavanje "Od Josepha ...

U domu kulture u Pitomači održate ...

U ponedeljak, 28.05.2018. godine u ...

Predavanje "Od Josepha Haydna do ...

23.05.2018. Predavanje "Od Josepha ...

U domu kulture u Pitomači održate ...

U ponedeljak, 28.05.2018. godine u ...