U Maloj Črešnjevici  7. svibnja 2017. godine održano je 23. Općinsko natjecanje Vatrogasne zajednice općine Pitomača.


Natjecanje se  odvijalo u osam kategorija, podjeljene na  djecu od 6 do 12 godina, mladež od  12 do 16 godina te seniore, a bile su podijeljene na muške i ženske ekipe.  Natjecanje je počelo u 9 sati za seniore, a nakon svečanog postrojavanja u 13 sati počelo je natjecanje djece i mladeži. Sve sudionike natjecanja pozdravio je načelnik Općine Pitomača  Željko Grgačić te svima sudionicima zaželio što bolji uspjeh na natjecanju. U ime Vatrogasne zajednice  općine Pitomača prigodnim riječima prisutnima se obratio predsjednik  g. Željko Palković.

Na natjecanju je sudjelovalo 36 odjeljenja, sa oko 360 natjecatelja.

U kategoriji djeca muška  – 1. mjesto osvojili su DVD Starogradački Marof, 2. mjesto DVD Otrovanec, 3. mjesto DVD Turnašica i 4. mjesto DVD Stari Gradac.
U kategoriji djeca ženska poredak je plasiranih sljedeći: na 1. mjestu DVD Stari Gradac, 2. mjesto DVD Pitomača i na 3. je mjestu DVD Dinjevac.
U kategoriji mladež muška na 1. mjestu nalazi se DVD Turnašica, 2. mjesto  DVD Kladare, 3. mjesto DVD Velika Črešnjevica te 4. mjesto DVD Dinjevac.
Kategorija natjecanja madež ženska poredak je sljedeći: 1. mjesto DVD Otrovanec, 2. mjesto DVD Pitomača i 3. mjesto DVD Starogradački Marof.

Od odraslih vatrogasaca iz skupine muški A : 1. DVD Tunašica, 2. DVD Kladare, 3. DVD Sedlarica i 4. DVD Otrovanec. U odjeljenju žene A najbolje su bile 1. DVD Velika Črešnjevica, 2. DVD Mala Črešnjevica  te 3. DVD Stari Gradac. U kategorijama muški B najbolji su bili: 1. DVD Kladare, 2. DVD Turnašica, 3. DVD Sedlarica.  Dok je u skupini žene B sudjelovalo dvije ekipe a 1. mjesto pripalo je DVD-u Sedlarica, a 2. DVD-u Turnašica.

Najbolje ekipe su se kvalificirale na županijsko natjecanje koje će se održati 11.06. u Vukosavljevici, za djecu i mladež, odnosno 18.6. za odrasle u Gornjem Bazju.


Foto: Barica Mihoković

  • Najnovije vijesti
  • Najčitanije vijesti

Predavanje "Od Josepha Haydna do ...

23.05.2018. Predavanje "Od Josepha ...

U domu kulture u Pitomači održate ...

U ponedeljak, 28.05.2018. godine u ...

Predavanje "Od Josepha Haydna do ...

23.05.2018. Predavanje "Od Josepha ...

U domu kulture u Pitomači održate ...

U ponedeljak, 28.05.2018. godine u ...

Tko je online

Imamo 94 gostiju i nema članova online