U Novigradu N/M je 29. 04. 2017. godine održano Prvenstvo Hrvatske u katama za mlađe uzraste. Karate klub Pitomača sudjelovao je sa 4 natjecatelja.

Naši natjecatelji postigli su slijedeće plasmane:

MLAĐE UČENICE

1. Nina Domović – bez plasmana

UČENICE

1. Leona Hustić – bez plasmana

UČENICI

1. Petar Tudić – 7. mjesto

MLAĐE KADETKINJE

1. Ema Tratnjak – bez plasmana

  

7. BRCKOVLJANI/GRADEC KUP 2017, Gradec

U Gradecu pored Vrbovca je 30. 04. 2017. održan 7. po redu međunarodni turnir u karateu. Karate klub Pitomača sudjelovao je sa 3 natjecatelja u konkurenciji 174 natjecatelja iz sportskih i tradicionalnih klubova Hrvatske.

Naši natjecatelji postigli su slijedeće plasmane: 

KATE:

MLAĐE UČENICE

1. Domović Nina – 1. mjesto

UČENICE

1. Hustić Leona – 1. mjesto

KADETKINJE-SENIORKE

1. Grgičin Dorotea – 3. mjesto

 

Na Prvenstvo Hrvatske otišli smo s mladom ekipom koja je kao nagradu za tešku sezonu zaslužila nastup među najboljima. Ove godine nismo uzeli niti jedan službeni plasman, no ostajemo ustrajni do novog nastupa iduće godine.

Nakon odrađenog Prvenstva Hrvatske u katama za mlađe uzraste još jednom smo se odazvali pozivu na druženje sa prijateljima iz tradicionalnog stila karatea. Leona je potvrdila prošlogodišnje zlato u učenicama, dok je Nina poboljšala prošlogodišnju broncu u zlato u mlađim učenicama. Dorotea je prvi puta nastupila na ovom natjecanju i odmah uzela broncu.

Sezona je bila naporna, ali uzeli smo ekipno zlato u U21 i pojedinačnu broncu u U21 na PH u katama. Sve zajedno osvojili smo 43 medalje. Od toga 14 zlatnih, 9 srebrnih i 20 brončanih medalja. Alan Uremović imao je samo jedan poraz u cijeloj sezoni, i to na PH u katama, čime je ostvario najbolji sezonski rezultat u povijesti kluba, a u njemu je obuhvaćeno državno ekipno zlato i pojedinačna bronca u U21. Sa veseljem nakon ljetne stanke krećemo u novu sezonu za koju očekujemo da će biti još bolja od upravo završene.

 

  • Najnovije vijesti
  • Najčitanije vijesti

Predavanje "Od Josepha Haydna do ...

23.05.2018. Predavanje "Od Josepha ...

U domu kulture u Pitomači održate ...

U ponedeljak, 28.05.2018. godine u ...

Predavanje "Od Josepha Haydna do ...

23.05.2018. Predavanje "Od Josepha ...

U domu kulture u Pitomači održate ...

U ponedeljak, 28.05.2018. godine u ...