U Knjižnici i čitaonici Pitomača 21. travnja 2017. godine s početkom u 18.00 sati, održana je manifestacija pod nazivom „Noć knjige“ Navedena manifestacija započela je radionicom „Krasopisa pačji način“ pod vodstvom g. Ivke Mađar.


U radionici su sudjelovali učenici srednje škole te ostali sudionici, koji su uz pomoć tinte i pera na pergamentnom papiru prepisivali motive iz omiljenih književnih djela. Knjižnicu Pitomača posjetile su i osobe starije životne dobi koje su također sudjelovali u svim radionica. Sudionici radionica imali su priliku postavljati željena pitanja ravnateljici Knjižnice i čitaonice Pitomača gospođici Irena Gavrančić, na koja je ona rado odgovarala, te istaknula važnost čitanja. Osim navedenih radionica, istovremeno se odvijala redovna posudba i vraćanje knjiga te nagradna tomobla.

Sve aktivnosti odvijale su se uz kulisu vrhunskog glazbenog sastava uz koje su ljubitelji knjige dodatno uživali. Kako bi svim sudionicima i ljubiteljima dobre knjige „ Noć knjige“ ostala u dugom i lijepom sjećanju dodatno se pobrinula Knjižnica i čitaonica Pitomača koja je vjernost svoji korisnika nagradila promotivnim materijalima. Riječ je o kemijskim olovkama, platnenim vrećicama i keramičkim šalicama s nazivom knjižnice i Noći knjige.

Posjetitelji su izrazili izuzetno zadovoljstvo i oduševljenje organizacijom, a sretni dobitnici tombole su: Ana Gelenđir, Mladen Mađar i Mateja Bastalić.

  • Najnovije vijesti
  • Najčitanije vijesti

Ministar Tolušić potpisao ugovore ...

Ministar Tomislav Tolušić potpisao ...

Skela "Križnica" do daljnjeg ne ...

Zbog visokog vodostaja rijeke ...

Sa Sjevernog pola u Pitomaču ...

Hohohoooooo!!!! Općina Pitomača u ...

Božićni sajam

Pozivamo vas na božićni sajam koji ...

Nastavljen zimski malonogometni ...

U subotu 09. i nedjelju 10. ...

rukometašice ŽRK „Pitomača“ ...

Utakmicom 12. kola 1. HRL za žene, ...

PROGRAM - Vidovo 2014.

Dani pjesme, kruha i vina PITOMAČA ...

Foto: Srijeda - Drava doseže ...

U srijedu poslijepodne, Drava je u ...

Obnovljena je crkva sv.Vida

Vjernici u Pitomači dočekali su ...

Zavirite u novu Srednju školu ...

Zavirite u novu Srednju školu ...

Prvi dan škole u novoj Srednjoj ...

Počela je nastava i za ...

"Veliki skok" okupio 500-tinjak ...

Na izletištu kod dravskog mosta ...