U Knjižnici i čitaonici Pitomača 21. travnja 2017. godine s početkom u 18.00 sati, održana je manifestacija pod nazivom „Noć knjige“ Navedena manifestacija započela je radionicom „Krasopisa pačji način“ pod vodstvom g. Ivke Mađar.


U radionici su sudjelovali učenici srednje škole te ostali sudionici, koji su uz pomoć tinte i pera na pergamentnom papiru prepisivali motive iz omiljenih književnih djela. Knjižnicu Pitomača posjetile su i osobe starije životne dobi koje su također sudjelovali u svim radionica. Sudionici radionica imali su priliku postavljati željena pitanja ravnateljici Knjižnice i čitaonice Pitomača gospođici Irena Gavrančić, na koja je ona rado odgovarala, te istaknula važnost čitanja. Osim navedenih radionica, istovremeno se odvijala redovna posudba i vraćanje knjiga te nagradna tomobla.

Sve aktivnosti odvijale su se uz kulisu vrhunskog glazbenog sastava uz koje su ljubitelji knjige dodatno uživali. Kako bi svim sudionicima i ljubiteljima dobre knjige „ Noć knjige“ ostala u dugom i lijepom sjećanju dodatno se pobrinula Knjižnica i čitaonica Pitomača koja je vjernost svoji korisnika nagradila promotivnim materijalima. Riječ je o kemijskim olovkama, platnenim vrećicama i keramičkim šalicama s nazivom knjižnice i Noći knjige.

Posjetitelji su izrazili izuzetno zadovoljstvo i oduševljenje organizacijom, a sretni dobitnici tombole su: Ana Gelenđir, Mladen Mađar i Mateja Bastalić.

  • Najnovije vijesti
  • Najčitanije vijesti

Karate Klub Pitomača sudjelovao na ...

U Daruvaru je 14. listopada 2017. ...

Obavijest za žitelje općine ...

Općina Pitomača obavještava ...

U Kladarama održano 4. umrežavanje ...

17. listopada 2017. godine.U ...

Paula Rakijašić ponovo "ZLATNA"

Paula Rakijašić ponovo ...

L.U. „Fazan“ Pitomača na Sajmu ...

ČLANOVI L.U. "FAZAN" PITOMAČA - ...

Glumci udruge Novi život u ...

Glumci udruge Novi život u ...

PROGRAM - Vidovo 2014.

Dani pjesme, kruha i vina PITOMAČA ...

Foto: Srijeda - Drava doseže ...

U srijedu poslijepodne, Drava je u ...

Obnovljena je crkva sv.Vida

Vjernici u Pitomači dočekali su ...

Zavirite u novu Srednju školu ...

Zavirite u novu Srednju školu ...

Prvi dan škole u novoj Srednjoj ...

Počela je nastava i za ...

"Veliki skok" okupio 500-tinjak ...

Na izletištu kod dravskog mosta ...