Sazvana 24. sjednica Općinskog vijeća

This event has ended

image_pdf

Za četvrtak, 28. svibnja 2020. godine, sazvana je 24. sjednica Općinskog vijeća Općine Pitomača, treća elektronska po redu zbog proglašene epidemije (Covid-19) na području Republike Hrvatske te utvrđenih mjera ograničavanja društvenih okupljanja i socijalnog distanciranja.

Na dnevnom redu iste biti će donošenje Odluke od dodjeli javnih priznanja Općine Pitomača, donošenje zaključaka o davanju suglasnosti Općinskom načelniku za donošenje odluka o odabiru najpovoljnijih ponuditelja za izvođenje krovopokrivačkih i limarskih radova na sanaciji krovišta Društvenog doma u Grabrovnici, izvođenje radova na uređenju poučno–edukativne pješačke staze „Banov Brod“ i radove redovitog održavanja nerazvrstanih cesta na području općine Pitomača.

Pred Općinskim vijećnicima biti će i donošenje Odluke o davanju ovlaštenja Općinskom načelniku za potpisivanje Sporazuma o korištenju budućeg postrojenja za sortiranje odvojeno prikupljenog komunalnog otpada u Virovitici, kao i izmjena Odluke o socijalnoj skrbi na području općine Pitomača, donošenje III. Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja dijela naselja Pitomača te izmjena odluke o proglašenju statusa nerazvrstane ceste – javnog dobra u općoj uporabi.

Podijeli...

Vijećnica Općine Pitomača Ljudevita Gaja 26/1 33405 Pitomača

Back to top
Skip to content